Äänestä kuntavaaleissa!

19.5.2021

Olen 46-vuotias ja asun Ummeljoella vaimoni ja kolmen lapseni kanssa. Työskentelen tällä hetkellä Tokmannilla kassamyyjänä Inkeroisten myymälässä. Lisäksi olen aluetyösuojeluvaltuutettu. Tärkeimmät teemat: Lasten ja nuorten harrastuspaikkojen säilyttäminen Kouvolassa myös keskustan ulkopuolella. Lähi- ja peruspalvelujen säilyminen myös taajamissa ja kylissä. Sekä vanhuspalvelujen kehittäminen. Tasa-arvoinen kohtelu kaikille kuntalaisille riippumatta millainen on. Kouvolan kehittäminen niin että saataisiin työpaikkoja sekä uusia kouvolaisia.
Täällä kuntavaaliehdokas, ravintola-alan ammattilainen Kouvolan Kuusankoskelta. Olen Sak:n Kouvolan seudun ammatillisen paikallisjärjestö ry:n puheenjohtaja, Pam Kouvolan seudun osasto 015 ry:n varapuheenjohtaja, Pohjois-Kymen Demarit ry. hallituksen jäsen sekä Kaakkois-Suomen Demarinaiset ry:n edustaja. Haluan olla vaikuttamassa koko Kouvolan alueen kuntalaisille tärkeisiin arkielämään päätöksiin. Olen matkalla positiivisella, laaja-alaisella ja tasa-arvoisella ajatuksella ja yhteistyöhalukkuudella. Äänestä ja vaikuta 🌹terveisin Aija
Olen 27-vuotias, parisen vuotta vajaa 10 vuotta toiminut PAMissa monenlaisissa luottamustehtävissä, joista pääasiallisesti nuorten parissa. Koen tärkeäksi, että Kouvolassa päätöksentekijöinä toimii henkilö, joka ymmärtää pientuloisen työtä tekevän ihmisen elämää, jotta kykenee löytämään paremmat edellytykset tasa-arvoiselle yhteiskunnalle. Minulla on nuoresta iästä huolimatta paljon kokemusta siitä, kuinka tärkeässä roolissa on laadukkaat ja helposti saatavat julkiset palvelut, sillä ne takaavat meille kaikille mahdollisuuden olla mukana tässä yhteiskunnassa ja ylläpitää kansalaisten terveyttä. Minulle tärkeää on se, että jokainen PAMilainen äänestää aina, sillä kukaan muu ei pidä meidän puolia, kuin me itse.